Det komplette sjøsenteret i Arendal

Åpningstider  Man – Fre 10.00 – 1600    Lørdager 10:00 – 14:00 (1. mars til 1. November)

Mercury er det merke vi kjører på båt merkene vi leverer. Med sitt vide spekter av utvalg finns det noe for enhver. Sjekk utvalget av motorer som vi leverer.

Les mer om Mercury

Nye båter | Brukte båter

Vi fører kvalitetsbåter av ulike størrelser og til ulikt bruk fra kjente leverandører som Sting, Nordkapp, Zodiac, Steady, Pioner og Iron boats. Vi hjelper med å finne den båten som passer best til ditt bruk.

Se våre båter

Verksted | Service

Vi utfører alt fra service til full renovering av din båt. Våres verksted personell har lang erfaring fra båtbransjen og hjelper deg trygt gjennom alle problemer/ utfordringer. Vi hjelper deg gjennom forsikrings mølla. Har du vært uheldig så ring oss så hjelper vi deg fra skade til ferdig reparert båt.

Les mer

Opplag

Vi lagrer gjerne deres båt og gir den vår beste pleie og service. Vårt team på opplaget henter gjerne din båt på brygge plassen og tar vare på den etter        ønske/ spesifikasjon.. Vi bruker proff produkter og er stolte av arbeidet vi                      leverer. Som Mercury , Nordkapp, Sting, Hasle Summer-fun,  Pioner og Zodiac forhandler gir vi deg tryggheten med original deler til din båt av disse merkene ved opplag. Send oss en forespørsel på mail for pris og tjenester.

Kontakt oss

*Kontakt oss om priser

Butikken vår på Stoa

Velkommen til Arendals flotteste Sjøsenter. Vi hjelper deg med båt drømmen!

Vi ligger sentralt plassert på Stoa i Arendal og har en flott utstilling av Nordkapp , Sting, Iron- Boats, Zodiac og Pioner. Alle motorisert med Mercury motor. Båt utstillingen mener vi at er Norges fineste og vi har mye båt tilgjengelig til en hver tid. Dette gjør at vi kan levere kjapt og etter ønske. Hos oss er du hjertelig velkommen selv utenom åpnings tidene etter avtale. Vi er der for dere og ikke omvendt. Vi ble kåret til Årets Nykommer i Frydenbø og satser på god kompetanse på båt med salg, service og kunde vennlighet. Velkommen til Sjøsenteret Arendal. Kontakt oss